Over mij

Ik heb 15 jaar ICT gerelateerde functies en leidinggevende functies vervuld binnen een gemeente en enkele waterschappen. Ik heb daarna ruim 12 jaar als interim-manager, projectmanager en adviseur gewerkt vanuit een gerenommeerd landelijk opererend adviesbureau. Van daaruit heb ik diverse managementfuncties en adviesfuncties vervuld bij tal van gemeenten, een nutsbedrijf, een provincie, woningcorporaties en andere instellingen in het publieke domein. In verschillende rollen heb ik leiding gegeven aan onder meer gemeentelijke afdelingen Belastingen, Burgerzaken en ICT en meerdere teams geleid met betrekking tot gegevensbeheer, informatiemanagement en facilitaire zaken.

In het verlengde van het leidinggevende werk heb ik mij gespecialiseerd in verandermanagement en mensgericht management. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en mij toegelegd op professional coaching en teamontwikkeling. Ik heb direct en indirect leiding gegeven aan meer dan 500 verschillende mensen en daardoor veel inzicht verkregen in de mens en hun rollen in werk en leven. In mijn werk als interim-manager en  projectmanager wordt deze kennis en ervaring succesvol toegepast.

Ik ben lid van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs en internationaal gecertificeerd als certified management consultant (CMC). Ik ben ook als registerinformaticus (RI) gecertificeerd. Deze certificeringen geven aan dat ik aantoonbaar over de voor mijn vak noodzakelijke kennis en ervaring beschik. Met registratie heb ik mij ook onderworpen aan een tuchtrecht en ben ik verplicht tot permanente educatie.

Sinds eind 2012 ben ik zelfstandig professional en werkzaam vanuit mijn eigen onderneming. Ik heb sindsdien voornamelijk rollen vervuld als interim-manager bij woningcorporaties. Maar ook als adviseur dienstverlening en bedrijfsvoering en als programmamanager bij woningcorporaties en gemeenten. Verder heb ik enkele gemeenten bijgestaan bij de doorontwikkeling van publiekszaken en burgerzaken.

     drs. ing. Albert van Nuil CMC RI

     interim-manager / projectmanager

     +31 6 33 34 89 12

     LinkedIn profiel

     portfolio